Samarbejde.

Samarbejde – set ud fra en filmmagers synspunkt, hvor resultatet skabes 100% ud fra samarbejdet mellem snesevis af individualister. Et filmhold er nærmest en kliche på den virkelige verden.


I miniformat rummer filmholdet samtlige nicher fra virkelighedens verden og det er let at finde paralleller til erhvervslivet. Bortset fra at man aldrig ville stramme skruen sådan i erhvervslivet.... Filmholdet sammensættes først på den første optagedag. Der er stort set altid tale om folk, der ikke før har arbejdet sammen – eller kender hinanden.


På 6 uger skal de indgå i en perfekt symbiose, hvor ikke et sekund må gå til spilde – hvor alles evner – hvor forskellige de end måtte være – skal bruges fuldt ud... og det skal vel og mærke fungere fra førets dag de mødes. De fleste er uden uddannelse i det de faktisk laver. Der produceres alligevel flere gode film i Danmark end i noget andet land i verden og danske filmhold er berømte for... især.. deres samarbejdsevne.


Opskriften på dette samarbejde er en heftig blanding af: Lydhørhed over for inputs, ekstrem grad af motivering, åbenhed, belønning, trancelignende fokusering .... og inkvisitorisk jernhånd... hør om hvordan den cocktail fungerer... det virker faktisk.


Varighed ca. 40 minutter. Pris 15.000,-Filmens Verden.


25 år i filmbranchen – foran og bagved kameraet. Hvad ligger der bag en spillefilm. Og hvorfor tager det sommetider år fra ide til lærred. Hvad laver man og hvilke ting ligger til grund for de overvejelser, ufrivillige valg, konkrete beslutninger og tilfældigheder, der gør en film.


Hør om oplevelser på 400 forskellige filmsets med både internationale og danske stjerner og ikke mindst en masse, masse fejltagelser, anekdoter og forklaringer på, hvorfor det netop blev dét der endte på lærredet – og ikke noget helt andet.


Varighed ca. 40 minutter. Pris 15.000,-